Web-Logo-Netje-Reezigt-2022-100x300

Over mij

Werkzaam als operatie-assistente in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, werd ik allergisch voor de handschoenen, de zeep, jodium. Daardoor moest ik van baan veranderen, ging HEAO Commerciële Economie studeren en had verschillende banen in het bedrijfsleven en uitzendwezen en later bij het Geboortecentrum Amsterdam. Maar de gezondheidszorg, mijn passie, bleef trekken.

Voor mijn allergieën zocht ik hulp in het alternatieve circuit en zo kwam ik bij een homeopaat terecht. Wat mij direct enorm boeide was dat niet alleen een enkele klacht wordt behandeld, maar de mens als geheel. Ik merkte hoe ik me beter in mijn vel ging voelen en dat klachten wegtrokken. Gegrepen door deze holistische benadering ben ik een vijfjarige studie Klassieke Homeopathie gaan doen en studeerde in 2000 af.

Meteen daarna ben ik gestart met een homeopathiepraktijk, in eerste instantie verbonden aan het Geboortecentrum Amsterdam, waardoor ik veel zwangeren, baby’s en kinderen behandelde. Daarna opende ik een tweede algemene praktijk in Abcoude. Na mijn privéverhuizing naar Haarlem ben ik daar ook een praktijk gestart en is de praktijk in Amsterdam gesloten. Dus consulten zijn nu mogelijk in Haarlem en Abcoude.

 

Gezondheidszorg is mijn passie; de homeopathische benadering van de mens als geheel, met aanpakken van de oorzaak en klachten zien als vertaling van een onderliggende balansverstoring, voelt als de enig juiste en complete wijze van behandelen en genezen.Ik volg de nieuwste ontwikkelingen binnen de homeopathie. Het studeren houdt nooit op.

 

Netje Reezigt

 

Ik volg de nieuwste ontwikkelingen binnen de homeopathie.

Het studeren houdt nooit op.